Мирисот на девојката.

Оној момент кога седиш по дома и полудуваш од наплив на екстремно убави чувства...кои сакаш, а не можеш да ги исконтролираш. Let it go dude. Остави нека те обземат и целосно нека превземат контрола - ти вика душата и срцето. Остави не и нас малце да си поуживаме и да се отвориме како што ни … Continue reading Мирисот на девојката.