Мисли за неа.

Од што ми е страв? Дека згрешив нешто со тоа што и го пратив. Дека е сосема погрешно тоа што и го пратив и сега е крај. И дека ако не и пишам нешто со цел да се искупам за тоа што и го пратив, готово е ја изгубив. Дека нема друга и поради тоа … Continue reading Мисли за неа.

Перспективи на искреност.

Кој е твојот најголем failure во животот? Ме праша Оливие додека седевме во кафана и разговаравме за перспективи, бизнис, достигнување на својот потенцијал и нормално жени. Оливие е човек кој 22 години има работено во Мајкрософт, рамо до рамо со Бил Гејтс, Стивен Балмер и ред други неверојатни луѓе. Сега, го посветува својот живот да … Continue reading Перспективи на искреност.

Мирисот на девојката.

Оној момент кога седиш по дома и полудуваш од наплив на екстремно убави чувства...кои сакаш, а не можеш да ги исконтролираш. Let it go dude. Остави нека те обземат и целосно нека превземат контрола - ти вика душата и срцето. Остави не и нас малце да си поуживаме и да се отвориме како што ни … Continue reading Мирисот на девојката.